OTROLIGT BRAA

Postat den: 2014-02-21 @ 23:04:05 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Otroligt bra hoppträning idag. Plutten gick som en klocka och det var bara enstaka stopp när jag klantade mig, annars så grymt bra! Vi gör framsteg hela tiden och det är så roligt när man ser resultat! Love it:-) 
Dagens träning gick ut på svåra svängar och även en lång linje av kombinationer och studs. Riktigt roligt, men otroligt svårt med snabba svängar! 
 
Nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Slutade skolan vid halv1 och avslutade även skolveckan med ett matteprov.. gick väl sådäär! Ska iallafall bli så skönt med lov och det är verkligen så efterlängtat, kunde inte ha kommit lägligare!
 
Nu ska jag sova, och imorgon blir det stallet, som vanligt typ! ♥
 
 

BACK ON TRACK

Postat den: 2014-02-19 @ 21:42:55 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Här var det längesen man tittade in! Har inte riktigt haft tiden och motivationen till bloggen den senaste tiden. Men tänkte köra igång igen, fårse hur länge det håller den här gången ;-)
 
Livet har väl rullat på som vanligt! Ridning, stallet, skolan, plugg och umgåtts med vänner. 
 
Ridningen har gått kanonbra den senaste tiden. Lilleman har blivit otroligt staaark och pigg ute. Helt crazy, men också otroligt roligt. Idag tränade vi temoväxlingar hela vägen ute i skogen. Kortkort trav upp för backe, och länga på raksträcka. Otroligt fin har han blivit - min lilla korvis :-) 
 
Ska sätta på en bra rulle och sedan sova. Imorgon är det sovmorgon till kl10 och helt klart bästa på hela veckan. PUSS!
 
 hahah alltid mittbena efter ett ridpass, och dreglet hänger, haha sötiiis


Tillbaka till startsidan