SISTA SKOLDAGEN

Postat den: 2014-03-21 @ 08:12:06 | Mitt liv | Kommentarer (0)

SÅ skönt att denna helvetesvecka också har gått fort! Haft 3 prov varav det ena det största vi någonsin kommer ha, så skönt att ha det överstökat! Nu väntas sista skoldagen och efter det ska jag och mamma iväg och intensiv köra lite. Träna på lite svåra saker innan det är dags för körkortet..  Och sen hoppträning ikväll med lillis. Endast 6 dagar kvar till 18 nu också,woop! I helgen blir det stallet och viiila. Inget plugg alls och inget jobb alls, vilket ska bli otroligt skönt!


Måste iväg till skolan nu, hörs! puss!

HELGEN

Postat den: 2014-03-16 @ 17:09:09 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Äntligen lite lugn och ro! Har varit på benen i stort sätt hela tiden dynget runt denna helg. Har inte av den anledningen hunnit rida speciellt mycket heller.. Så lillkillen har fått vila nu 2 dagar i sträck, skönt för honom det med ibland!! Igår jobbade jag över och stängde men en annan tjej på jobbet, och idag var det jobb som gällde nu med, dock bara 4h så de var skönt! :-) 

Men idag är det äntligen dags för en helkväll i stallet igen. Ridning,mockning,foderfix och massa gos såklart blir det. Har även kvällsfodringen! Ska snart ta och åka, så ha de bra, pusspuss!
 
 Snyggingen i sitt nya Amigo täcke♥

MYSDAG

Postat den: 2014-03-11 @ 21:48:45 | Mitt liv | Kommentarer (0)

världens mysigaste dag!
Stannade hemma från skolan då vi ändå bara hade två lektioner och slutade typ 10.50 så stannade hemma och pluggade istället! Drog sedan till stallet runt 3, fixade allting med Lillkillens grejer och mat, och hjälpte sen till att ta in alla hästarna.
 
Tog en långtur i skogen runt hela maxelmossen med lillkillen! Mycket trav och galopp blev det. SÅ mysigt väder och så otroligt skönt ute, nu är det verkligen våååår :-D! Fler sådana här dagar tack! 
En riktigt bra dag på alla sätt och vis, går och lägger mig med ett leende på läpparna, Puss!
 


Tillbaka till startsidan