Mondaaay

Postat den: 2014-01-13 @ 18:53:54 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Usch vilken seg dag det var i skolan!! Gick ända från 08.40 till ca 15,30... Så sjukt trött efter alla mördarlektioner! Mamma hämtade mig direkt så jag skulle kunna rida i ridhuset innan lektionerna började. Upp till stallet direkt när jag slutade och sedan red jag. Red ca 55 min! Galoppen i början var helt okontrollerad! Lillbusen spände sig och tog tag i bettet och bara drog, haha ingen som helst ro att jobba i form. Fick draa och styra mot väggen tills han stannade, haha så söt när han är piggelin. Efter ett dag spände han av och vi kunde jobba i form på volt, både trav och galopp. Mycket fiiin var han idag! Hjärta på han. 
 
Har precis landat i soffan efter en lång dag. Jobbar på lite skolarbeten och taggar till Farmen, haha äääntligen! Världens bästa farmen, så bra! 
 
Imorgon är det en kortis dag i skolan, tack och lov!! Går från 10.00-12.10 så tror jag kan överleva ;-) Neej men ska plugga lite och sedan kolla på tv, puss och hej! 
 
 

Tossig häst

Postat den: 2014-01-12 @ 18:08:00 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Var i stallet idag vid kl1 på tävlingsmöte. Planerade lite inför det kommande tävlingsåret osv! Sen åkte jag upp på kvällen igen och red lilleman. Haha vad tossig, pigg och på tårna han har blivit nu när det är så kallt. Allt är läskigt och han är verkligen på tårna. Men jag är positiv, alltid kul när hästarna blir lite extra pigga! ;-) Dock hann jag bara typ 20min då dom var tvugna att harva ridhuset sen.. Tråkigt, då jag hade tänkt rida ett riktigt hårt pass idag.. 
Aja får bli imorgon istället! Så lillen blir av med all överskottsenergi han har, haha söto!
 
Nu ska jag plugga körkort, och sedan sooova, tidigt! PUSS

MORGONFODRING IMORGON

Postat den: 2014-01-10 @ 21:30:54 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Ännu en skolvecka slut! Tiden går så jäkla fort, dagarna bara springer ivääg! Idag vart det skolan till kl1 och sedan drog jag till stallet. Mockade och fixade. Gosade och pysslade om min lilla kille, Ingen ridning idag så ridhuset var upptaget av hopplektioner hela kvällen... synd när man är taggad till ett ridpass... 
 
Imorgon blir det upp vid 6 för att åka vid 7 för att morgonfodra i stallet. Mycket som ska göras! Fodra, mocka 11 boxar och väga hö. Blir ett x antal timmar i stallet! Sen ska jag tillbaka igen på kvällen och rida! En riktigt pass ska de bli imorgon, längesen nu eftersom han blev sparkad.. men imorgon så! :-D 
 
 
 


Tillbaka till startsidan