Måndag

Postat den: 2013-12-30 @ 12:36:15 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Nyårsafton imorgon då! Ett nytt år med nya möjligheter börjar.. Året har för det mesta varit bra! Lite upp och ner men det är det ju alltid. Har gjort mycket roligt med mina vänner så som Bråvalla i somras. Sjukt kul minne som man alltiiiid kommer minnas! :-D 
Skolan har rullat på och jag har klarat av halva gymnasietiden nu, så skönt. Endast 3 terminer kvar nu vilket känns helt otroligt. 
Det mesta som hände detta året var nog ändå när jag fick Akzel. Något saknades i livet och det jag mest ville var att ha en häst igen. Ha en häst som man varje dag är hos, rider och delar dåliga och bra stunder med. Det var höjdpunkten det här året och jag kan inte beskriva min tacksamhet hos mina föräldrar som lägger ner många tusen varje månad så att jag kan få göra det jag älskar. 
 
2013 har varit bra! Men 2014 ska bli ännu ännu bättre!
Imorgon skålar vi in det nya året, jag och mina bästa tjejor! :-) 
 
 

TOMTEHOPPNING

Postat den: 2013-12-29 @ 17:00:23 | Mitt liv | Kommentarer (0)

Hemma från tävlingen nu! Fotade hela dagen och hjälpte Ebba med sin häst under dagen. :-)
Vill ni ha bilder är det bara höra av sig så kan jag skicka!
 

LÖRDAG

Postat den: 2013-12-28 @ 16:05:21 | Mitt liv | Kommentarer (0)

 
Hej! Kom nästan nyss hem från att ha varit i stallet hela dagen! Älski fick stå inne på morgonen och sedan red jag, Isabella och Ebba ut en sväng! Travade och skrittade till maxelmossen och sedan tog vi en ridtur i ridhuset med. Gick bra! 
Sen fick alla hästarna gå ut, och då gjorde jag allt stallgöra! Så som mocka,fixa höpåsar,mathinkar, och smorde även Akzels träns. Fått mycket gjort idag! 
 
Ikväll ska vi träffas alla tjejer och planera inför nyår! Annars blir det bara att vara hemma:-)
Imorgon är jag ledig från jobbet och ska upp till stallet och hjälpa till på tävligen. Ska fota Ebba och Bella och lite sånt, kommer bli kuul! Blir en heldag i stallet imorgon med helt enkelt!
 
Hörs!
 
 
 
 
 
 
 


Tillbaka till startsidan